Over

Sandy PauwPava Consult is in 2012 opgericht door Sandy Pauw.
Pava Consult handelt vanuit de kernwaarden respect, verantwoordelijkheid en transparantie.

Sandy Pauw heeft ervaring opgedaan in verschillende werkvelden, variërend van een internationaal accountantsbureau, de overheid tot zorg, welzijn en volkshuisvesting. Zij is opgeleid als sociaal agoog, manager en bestuurskundige. Zij is een bevlogen en ondernemende vrouw voor wie samenwerking, afspraken en resultaten voorop staan. De mens staat altijd centraal in haar visie, kenmerkend hiervoor is:

  • gevoel voor de mens
  • scherp observatievermogen
  • sterk analytisch begrip
  • gedrevenheid vanuit focus op verbetering
  • passie voor innovatie

In korte tijd maakt zij een analyse van een complexe situatie en vertaalt deze naar haalbare oplossingen. Zij bewaart de rust, ook in crisissituaties, en houdt de focus op de gewenste resultaten.

Regelmatig werkt Pava Consult samen met creatieve partners die het menselijk aspect, kwaliteit en resultaat belangrijk vinden, onder andere met de partners van How2Create Care. Pava Consult richt zich op dienstverlening in de sectoren zorg & welzijn, onderwijs en volkshuisvesting.

Vanuit de de uitgangspunten van society 3.0 en de theorie van overvloed gaat Pava Consult uit van openheid, overleg en van het delen van kennis, informatie en netwerk.
De theorie van overvloed gaat ervan uit dat we allen gebruik kunnen maken van een overvloed aan bronnen en dat mensen alleen nieuwe combinaties van gedrag en/of bestaande middelen moeten ontdekken om hiermee de als grenzeloos en onontdekt beschouwde welvaart aan te boren. Er is meer dan genoeg om te delen. Het verspreiden van kennis vergroot de kennis, het verspreiden van welvaart vergroot de welvaart. Houding en gedrag zijn echter cruciaal. Ghandi zei het zo: “Earth provides enough to satisfy every man’s need, but not every man’s greed”.

06-176 222 59 of info@pavaconsult.nl

KvK-nummer: 54264081