Counseling & coaching

pava consult, organisatieadvies, interim-management

Coaching

Coaching en counseling brengen inzicht en handvatten voor verbetering van stroeve situaties en knelpunten.

Individuele coaching

Soms loopt u, of één van uw medewerkers, tegen vragen aan, waar u niet direct een antwoord op hebt. Obstakels in samenwerking, loopbaanvragen, levensvragen of specifieke vraagstukken die op dit moment in uw leven al uw aandacht opeisen. Professionele struikelblokken waar u bovenuit wilt stijgen of strubbelingen in samenwerking. Als coach geef ik een vorm van persoonlijke begeleiding die u stimuleert in uw ontwikkeling als mens en professional. Het kan worden ingezet om een verandering te bewerkstelligen of een probleem op te lossen.

organisatiecoaching teamcoaching coaching counseling teamwork samenwerking spanningen Heiloo Alkmaar

  • een betere balans vinden tussen werk en privé
  • het oplossen van een bepaald conflict
  • het beter aangeven van grenzen
  • het stimuleren van goede samenwerking binnen uw team
  • het onderzoeken en ontwikkelen van talenten
  • het leren geven en ontvangen van feedback

Organisatiecoaching

Het loopt niet lekker op de afdeling of in het project. De manager heeft onvoldoende grip, medewerkers werken solistisch, langs elkaar heen of stappen over naar de concurrent. Door de matige samenwerking komen de resultaten in het geding. Interventie van een onbevooroordeelde derde schept in deze situaties lucht, inzicht en verbetering. Door middel van analyse, dialoog en praktische oefeningen helpt Pava Consult directeuren, managers, medewerkers en teams om in hun kracht te komen.

Counseling

In ieders werk of privcounseling coaching therapie verwerking hulp ondersteuning troost rouw verlies verwerking kracht energieéleven kunnen dingen gebeuren die zorgen, boosheid, verdriet, rouw of angst veroorzaken. U maakt zich zorgen, u moet keuzes maken, u heeft last van spanningen. Dat kan u in uw functioneren belemmeren. Hoe komt u goed door deze periode heen, waar haalt u de antwoorden op uw vragen vandaan? Hoe ontwikkelt u zich zo dat datgene waar u op vastloopt, hanteerbaar wordt? Lukt het u om actief te blijven in uw beroep of een nieuwe weg te vinden? Is het nodig om uw leefstijl aan te passen en hoe doet u dat dan? Of misschien vindt u het gewoonweg prettig om in een goed gesprek de zaken voor uzelf op een rij te krijgen.citaat 2 inzicht ontwikkeling

Inzicht

Pava Consult helpt u inzicht te ontwikkelen en richting te geven aan uw werk of uw privéleven.

Uw gedachten en gevoelens, uw zelfwaarneming en uw communicatie met andere mensen kunnen u soms in de weg zitten en de energie blokkeren. Loslaten van oude overtuigingen en kijken vanuit verschillende paradigma’s geven nieuw inzicht. In uw hoofd ontstaat ruimte voor kracht en creativiteit. Dat helpt u om niet langer tegen blokkades op te lopen, maar deze aan te pakken. Daardoor functioneert u vrijer en effectiever en bereikt u uw doelen.

“You get what you focus on, so focus on what you want!”  (Dan Goodwin)

Bel of mail voor een oriënterend gesprek, dan bespreken we welke vragen u heeft en of u bij ons op het juiste adres bent.

Geheimhouding en daarmee uw privacy is verzekerd.

Afbeeldingsresultaat voor family therapy