Counseling & coaching particulieren

pava consult, organisatieadvies, interim-managementWelkom op mijn website. Mogelijk bent je op zoek naar begeleiding bij een vraagstuk of dilemma in je privéleven of op je werk.
Ik bied verschillende diensten aan om je daarmee te helpen: coaching, counseling en leefstijlcoaching.
Het is mogelijk meerdere diensten te combineren, in praktijk blijkt dat vaak een meerwaarde. Zoals counseling met aandacht voor leefstijl. Mocht je vragen hebben of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen afspreken, mail of bel me dan gerust.

Coaching

Als coach geef ik een vorm van persoonlijke begeleiding die je stimuleert in je ontwikkeling als mens en professional. Het kan worden ingezet om een verandering te bewerkstelligen of een probleem op te lossen. Aan het begin van het traject wordt je doel verhelderd en vervolgens werk je stapsgewijs naar dit doel toe. Dit doe je door stil te staan en je eigen denken, handelen en voelen beter te leren kennen. Maar ook door te oefenen en te ervaren. In het proces van ontwikkeling wisselen stilstaan en actie elkaar af.

Coaching kan bijvoorbeeld worden ingezet bij:

citaat 1 teamcoaching coaching counseling counselling teamwork samenwerking spanningen Heiloo Alkmaar

 • een betere balans vinden tussen werk en privé
 • het oplossen van een bepaald conflict
 • het beter aangeven van grenzen
 • het stimuleren van goede samenwerken binnen je team
 • het onderzoeken en ontwikkelen van talenten
 • het leren geven en ontvangen van feedback
 • het verbeteren van de communicatie binnen je relatie

Door de coaching vind je de kracht en manier om obstakels in samenwerking, loopbaanvragen, levensvragen of ander vraagstukken aan te pakken. Professionele struikelblokken waar u bovenuit wilt stijgen of strubbelingen in relaties.

Counseling

In ieders leven gebeuren dingen die zorgen, boosheid, verdriet, rouw of angst veroorzaken. U maakt zich zorgen, u mcounseling coaching therapie verwerking hulp ondersteuning counselling troost rouw verlies verwerking kracht energieoet keuzes maken, u heeft last van spanningen. Dat kan u in uw functioneren belemmeren. Hoe komt u goed door deze periode heen, waar haalt u de antwoorden op uw vragen vandaan? Hoe ontwikkelt u zich zo dat datgene waar u op vastloopt, hanteerbaar wordt? Of misschien vindt u het gewoonweg prettig om in een goed gesprek de zaken voor uzelf op een rij te krijgen.

Counseling is de psychosociale begeleiding van mensen die een probleem ervaren of zich bevinden in een moeilijke periode in hun leven. Er kan een duidelijke oorzaak zijn, maar het kan ook gaan om een ongelukkig gevoel zonder directe aanleiding. Hierbij kunnen klachten horen als gevoelens van onzekerheid, vermoeidheid, lusteloosheid of spanning. Je gedachten en gevoelens, je zelfwaarneming en communicatie met andere mensen kunnen soms in de weg zitten en je energie blokkeren. In de sessies werken we aan groei van inzicht in jezelf, vermindering van je klachten, je beter voelen en aan het vinden van nieuwe balans in je leven.  Loslaten van oude overtuigingen en kijken vanuit een frisse invalshoek geven nieuw perspectief.

Counseling kan worden ingezet bij:

 • rouw en verliesverwerking
 • stress en/of burn-out klachtencounseling counselling coaching relatie relatietherapie huwelijk conflict echtscheiding inzicht ontwikkeling
 • het vinden van een levensdoel
 • relatieproblemen
 • gebrek aan zelfvertrouwen
 • problemen bij het aangaan van relaties

Bel of mail me wanneer je een afspraak wil maken. Kennismaking/aanmelding is kosteloos.

Afspraken vinden plaats in Grootschermer of op jouw locatie. In mijn gespreksruimte in Grootschermer ben je van harte welkom!

Ik ben niet geregistreerd omdat ik niet achter de informatie-eisen van zorgverzekeraars sta. Dat houdt helaas in dat de verzekering consulten niet vergoedt.
Geheimhouding en daarmee privacy is verzekerd.

systeemtherapie systeem gezin gezinstherapie counseling counselling coaching relatie