Management Zorg & Welzijn

pava consult, organisatieadvies, interim-management

Zorgmanagement

Zorgmanagement is een vak apart. Als inhoudelijk specialist voor zorg- & welzijnsorganisaties help ik in deze sector specifieke problemen op te lossen.

Nieuwe tijden

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de sector zorg & welzijn. Nieuwe wetgeving en financiering hebben voor veel organisaties grote gevolgen gehad. Vaak is het zoeken naar een nieuwe balans en aanpak na interne veranderingen en bezuinigingen die al eerder zijn doorgevoerd.

Verbetering en vernieuwing in zorg en welzijn

Naar aanleiding van verbeterpunten die uit een interne of externe audit komen, opmerkingen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg of vanuit andere wensen tot verbetering en vernieuwing wilt u actief aan de slag met uw verbeteragenda.

In de rol van adviseur of interim-manager onderzoek ik wat er nodig is om de gewenste situatie en resultaten te bereiken. Ik breng advies uit en help waar nodig om nieuw beleid te ontwikkelen en implementeren. Daarbij werk ik aan organisatorische en methodische aspecten en heb aandacht voor communicatie en samenwerking.

Interim-management

zorgmanagement interim-management management zorg welzijn IGZ audit kritiek verbeterpunten kracht veerkracht resilience weerstand verlies loyaliteit toekomstbestendig ontwikkelen stakeholders samenwerkingspartners externe relaties

Als tijdelijk bestuurder of manager in een transitietraject of als vervanger voor een uitgevallen bestuurder of manager help ik uw organisatie of afdeling door een lastige periode heen. Ik werk daarbij aan goede resultaten én aan vasthouden en verbeteren van de spirit in organisatie en teams. Trots om bij uw organisatie te werken, verbondenheid met uw organisatie, loyaliteit: belangrijke ingrediënten bij medewerkers om gezamenlijk tot mooie resultaten te komen. De interne zaken breng ik goed op orde. Extern onderhoud of initieer ik relaties met samenwerkingspartners, opdrachtgevers en belangengroepen. Interne samenwerking en externe relaties vragen om aandacht en onderhoud zodat uw organisatie toekomstbestendig door ontwikkelt.

Bel 06-176 222 59 voor een afspraak voor een oriënterend gesprek.