Nieuws augustus 2017

Counseling coaching interim management organisatie advies team versterking competenties strategie dienst

 

 

Vacature Auditcoördinator bij Perspekt

Onze auditcoördinatoren hebben een eigentijdse visie op de kwaliteit van de dienstverlening aan mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg. Wij zoeken een collega die met plezier organisaties ondersteunt bij het ontwikkelen van hun kwaliteitsdenken.
Lees verder

Vacature Lid Raad van Toezicht bij Hospice Alkmaarhospice alkmaar

 

Lees verder

De Wilde VaartStichting De Wilde Vaart leer-werk traject re-integratie jongeren werk nautisch maritiem Excelsior Molletjesveer Nauernasche Vaart Wormerveer Zaanstad Zaanstreek

Het schip Excelsior van Stichting De Wilde Vaart komt in september naar Noord-Holland. Daar krijgt het haar vaste ligplaats bij de kadewerkplaats Molletjesveer aan de Nauernasche Vaart. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij De Wilde Vaart leren en werken om vaardigheden en certificaten te behalen. Zij worden opgeleid tot bootsmaat/matroos of tot houtbewerker.

Excelsior De Wilde Vaart HasselteraakNa een goed verlopen traject aan de kadewerkplaats volgt fase 2: een werkervaringsplaats op een binnenvaartschip, charterschip, nautisch bedrijf of MKB. Aan het eind van deze fase helpt De Wilde Vaart de deelnemer bij het solliciteren op een vacature. Dat kan zijn bij één van de aangesloten schepen of bedrijven of daarbuiten.

De Excelsior is een Hasselteraak, gebouwd in 1901 aan de scheepswerf van Mittendorff te Dedemsvaart. Tot ver in de jaren vijftig heeft deze snelle zeiler vracht gevaren. Het schip vervoerde voornamelijk turf over de Zuiderzee naar de Randstad om de bevolking aldaar van brandstof te voorzien. Het toenmalige vrachtruim is later verbouwd tot een comfortabel verblijf voor passagiers van de chartervaart. Het voer met passagiers op IJsselmeer en Waddenzee.

Vanaf dit jaar is het schip in gebruik als leer-werkschip voor jongeren. Voor meer informatie lees verder.

Vacature Portefeuillemanager bij Kennemer Wonen

Kennemer Wonen woningcorporatie sociale woningbouw volkshuisvestingPortefeuillemanager (minimaal 24 uur per week)

Ben jij die enthousiaste, communicatieve analist met kennis van de woningmarkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn een ervaren portefeuillemanager (voor minimaal 24 uur per week) die verantwoordelijk is voor het tot stand komen en actualiseren van de ondernemingsstrategie en de portefeuillestrategie.

Lees verder