Nieuws februari 2016

Partner bij The Care Factory

Met plezier laat ik weten dat ik me heb aangesloten als partner bij The Care Factory. Ik verheug me op een mooie samenwerking.

The Care FactorThe Care Factory interim-management zorg welzijn advies consultatie recruitment coaching trainingy is een netwerk van professionals die actief zijn in zorg en welzijn. Advies, interim-management, recruitment, outplacement, coaching,  training en juridische Zorg. The Care Factory vervult vaste en interim posities op beleids- en managementniveau en beschikt over een groot aantal vakbekwame Interim Managers, zowel in eigen huis als partner of extern. The Care Factory werkt met specialisten vanuit het hart van de sector, een groep ervaren professionals met kennis van de inhoud.  Wij selecteren onze partners op de kennis en expertise die ze in dit vakgebied hebben opgedaan.

The Care Factory is een deskundig en concurrerend alternatief voor de grote, minder specialistische bureaus, met mensen die echt weten waarover het gaat in de non-profit sector.

The Care Factory is een krachtig netwerk van ondernemers uit het veld van zorg, welzijn en overheid, dat praktische oplossingen biedt en kennis toevoegt om organisaties en mensen beter te laten presteren.