Nieuws maart 2016

Counseling coaching interim management organisatie advies team versterking competenties strategie dienst

Beschikbaar

De komende weken werk ik toe naar de afronding van mijn interim-opdracht bij MEE Amstel en Zaan. Vanaf april ben ik weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Nu nog druk met ontwikkelingen in het projectbureau en trainingsbureau, dus nog genoeg te doen in de laatste weken.

Blijven werken aan de professionele ontwikkeling

beschikbaar toezicht houden commissaris toezichthouder juridisch recht woningwet volkshuisvesting scholing VTW Kennemer Wonen

Intussen vinden gesprekken plaats over mogelijke nieuwe opdrachten, geef ik les en ben ik bezig met mijn professionele ontwikkeling. Gisteren heb ik aan een workshop van de VTW deelgenomen over juridische aspecten voor commissarissen van woningcorporaties. Weer veel geleerd, ook daar is alles in ontwikkeling en dan is het handig om de nieuwe feiten en toepassingen goed te kennen en begrijpen.

Kennemer Wonen

Overigens ben ik heel trots op Kennemer Wonen, de woningcorporatie waar ik als commissaris aan verbonden ben. Zij hebben besloten om komend jaar voor 90% van de huurders geen huurverhoging door te voeren. In tijden dat veel mensen ieder dubbeltje moeten omdraaien, een mooi besluit dat door een verstandige bedrijfsvoering ook goed realiseerbaar is. Kennemer Wonen heeft in de afgelopen maanden een laagdrempelige digitale toegang voor de huurders gerealiseerd, waardoor de dienstverlening nog beter is geworden.